Σάββατο 13 Οκτωβρίου 2012

Στηρίζω!!!


Σήμερα, που οι Έλληνες δοκιμάζονται λόγω της οικονομικής κρίσης και της ρήξης με το παρελθόν,αποφασίσαμε να συσπειρώσουμε όλες μας τις δυνάμεις προκειμένου να σταθούμε δίπλα στους συμπολίτες μας που το έχουν ανάγκη. Την ώρα λοιπόν, που η χώρα δίνει μάχη επιβίωσης θεωρούμε κρίσιμο να στηρίξουμε κάθε κοινωνική ομάδα που αντιμετωπίζει δυσκολίες, ώστε να βγούμε δυνατότεροι από αυτήν την κρίση.

Η πρωτοβουλία που λάβαμε και ονομάσαμε συμβολικά ΣΤΗΡΙΖΩ, θα αποτελέσει ένα σύνολο δράσεων αλληλεγγύης, τις οποίες αποφασίσαμε να υπηρετήσουμε με συνέπεια το επόμενο διάστημα, προσφέροντας λύσεις στους Έλληνες μέσα από την εθνική αλληλοβοήθεια. Το επόμενο, διάστημα, μέσω της καμπάνιας ΣΤΗΡΙΖΩ θα συνεχίσουμε να είμαστε δίπλα στους συμπολίτες μας μέσω ενός μεγάλου φάσματος πρωτοβουλιών αποδεικνύοντας στην πράξη πως παραμένουμε πλάι στους πολίτες.

Ξεκινώντας συλλέγουμε είδη ρουχισμού σε 52 πόλεις της Ελλάδας με στόχο να στηρίξουμε συνανθρώπους μας που αυτή την εποχή δοκιμάζονται. Η συγκέντρωση των προσφορών θα γίνει στα σημεία συλλογής που έχουμε δημιουργήσει αλλά και με ένα τηλεφώνημα στον ειδικό αριθμό (210-9444309). Όλες οι προσφορές θα παραδοθούν στην Εκκλησία της Ελλάδος και στον Πανελλήνιο Σύλλογο Πολυτέκνων προκειμένου να διατεθούν σε οικογένειες που έχουν πραγματικά ανάγκη σε όλη τη χώρα. Στόχος μας είναι να ντύσουμε με χαμόγελα όσο το δυνατόν περισσότερους ανθρώπους αυτό το χειμώνα.

Και στην Αμαλιάδα από Δευτέρα 15 Οκτωβρίου θα ξεκινήσει η συλλογή των προσφορών στον ειδικό χώρο, στο τραπεζάκι της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ στο ΤΕΙ.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου