Σάββατο 7 Νοεμβρίου 2009

ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΣΤΗΝ ΑΣΟΕΕ

ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΣΤΗΝ ΑΣΟΕΕ

Με αφορμή τα γεγονότα που διαδραματίζονται το τελευταίο διάστημα στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών, η παραταξη μας πήρε την πρωτοβουλία να κάνει παράσταση διαμαρτυρίας. Σήμερα το πρωί περισσότεροι από 200 φοιτητές του Πανεπιστημίου συγκεντρώθηκαν έξω από τα γραφεία του ΠΑΣΟΚ, επισημαίνοντας με αυτή τη κίνηση την ευθύνη της ΠΑΣΠ για τα γεγονότα.

Η ΠΑΣΠ ΑΣΟΕΕ, όπως είναι πλέον γνωστό, τις τελευταίες ημέρες εκμεταλλευόμενη την δυναμική της μέσα στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο, προσπάθησε καθημερινά να αποδείξει σε όλους τη δύναμη της, καταφεύγοντας σε βιαιότητες. Έχοντας δημιουργήσει ήδη ένα κλίμα τρομοκρατίας μέσα στην ΑΣΟΕΕ από τις προηγούμενες ημέρες, τη περασμένη Δευτέρα και χθες έφτασε στο σημείο να εμποδίσει είτε με τη βία είτε με απειλές κάθε φοιτητή, που δεν ήταν προσκείμενος στην παράταξη της ΠΑΣΠ να περάσει την είσοδο του κτιρίου.

Σήμερα αντιπροσωπεία της ΔΑΠ ΑΣΟΕΕ με επικεφαλής τον Γραμματέα της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ Γιώργο Παπαδομιχελάκη συναντήθηκε μαζι με τον Γραμματέα του ΠΑΣΟΚ κ. Σωκράτη Ξυνίδη και τον Γραμματέα της ΠΑΣΠ ΑΕΙ στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ. Η συνάντηση έγινε μέσα σε πολύ καλό κλίμα. Οι δυο πλευρές είχαν τη δυνατότητα να συζητήσουν σε κλίμα διαλόγου και συναίνεσης. Εκτίμηση μας είναι ότι το θέμα βαίνει προς εκτόνωση. Από σήμερα κιόλας οι πόρτες του Πανεπιστημίου θα είναι ανοιχτές σε καθένα φοιτητή και καθεμιά φοιτήτρια. Εγγυητές της ομαλής λειτουργίας του Πανεπιστημίου είμαστε όλοι μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου